Bright Ideas
Karl Lausten
9862 2837
klausten@bright-ideas.dk
Bright Ideas
Mejsevej 8
DK-9600 Aars
CVR 2685 5969
 Menu
Informations­styring M-Files moduler Intelligent dokument­håndtering Refe­rencer Om os Fjern­support English Cookie
Cookies og privatliv

Intelligent dokumenthåndtering

M-Files Online ændrer måden hvorpå verden håndterer information!

M-Files Online indeholder Intelligent Metadata Layer (IML), som både tilbyder kunstig intelligens og forbindelser til dine øvrige IT systemer og data-arkiver.

Du kan tilgå, håndtere og beskytte alle dine informationer og dokumenter i ét system – uanset hvor de befinder sig. Du kan automatisere processer og skabe bedre samarbejde og produktivitet på tværs af hele din forretning.

Virksomheder har typisk flere forskellige systemer til at håndtere forskellige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i forskellige arkiver og fildelingssystemer, og en del ligger i ERP, CRM og måske ECM løsninger. Oftest fungerer systemerne hver for sig uden eller kun med en begrænset synkronisering eller samkøring af data.
M-Files Online er løsningen på dette kaos. M-Files Online er et intelligent system, som ikke bare håndterer dokumenter på tværs af disse siloer og systemer, men som også kan automatisere processerne.

M-Files Online på vej til din computer

M-Files intelligent dokumenthåndtering er nu også tilgængelig for mindre virksomheder med M-Files Online konceptet, hvor man for en overkommelig pris/bruger kan abonnere på løsningen. Dermed er kunstig intelligens og maskinlæring pludselig værktøjer, som selv små virksomheder kan få gavn af.
Vi glæder os til at vise dig hvordan!

Sådan er det skruet sammen

Eksterne forbindelser
Connectors til Sharepoint m.fl. i skyen eller lokalt.
Interne forbindelser
M-Files Intelligent Metadata Layer


Office 365 med intelligent dokumenthåndtering

Intelligent dokumenthåndtering med Office 365

Se hvordan det hjælper dig til at få styr på al information i din organisation.

M-files ændrer måden vi håndterer information

Kort introduktion til intelligent dokumenthåndtering på dansk

 

 


M-Files Authorized Reseller

Nyheder

Tilmeld dig vort
nyhedsbrev


M-Files Online brochure

Bright Ideas på sociale medier

LinkedIn
Facebook
×

Eksterne datalagre

M-Files og deres partnere tilbyder en række connectors til forskellige eksterne datalagre som SharePoint (Online eller på egen server), Google Drive, OneDrive, OpenText, Documentum, Amazon S3 og diverse databaser via MFSQL Connector.
Se kataloget.
Flere er under udvikling og kommer snart på listen.

Connectorerne giver brugerne en sikret adgang til indholdet gennem M-Files uanset om de er på kontoret eller på farten. Indholdet bliver indekseret, så søgefunktionerne i M-Files virker også på dette indhold. Der kan tilføjes metadata og workflows mv. fuldstændigt som om indholdet lå direkte i M-Files.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.

 

×

Forbindelse til netværksdrev

M-Files Online indeholder en connector til netværksdrev på det lokalnet, hvor også M-Files serveren er installeret. Det giver brugerne en sikret adgang til netværksdrevet gennem M-Files uanset om de er på kontoret eller på farten. Indholdet bliver indekseret, så søgefunktionerne i M-Files virker også på dette indhold. Der kan tilføjes metadata og workflows mv. fuldstændigt som om indholdet lå direkte i M-Files.
Adgangsbegrænsninger fra Windows respekteres i M-Files.
Man er ved at udvikle en connector, så funktionen også kan benyttes, når M-Files server og netværksfolder er på hver sit netværk.
Der er visse begræsninger, hvis netværksdrevet ligger på en server, der også fungerer som Domain Controller.
Løsningen fungerer ikke på NAS-drev, hvor rettighederne ikke styres af Windows.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.

 

×

Smart Classifier

Modulet omfatter maskinlæring baseret både på dine eksisterende dokumenter og på observation af de ny dokumenter, du opretter efter igangsætning. Modulet bliver hurtigt i stand til automatisk at klassificere dine dokumenter, så fakturær, kontrakter og lignende automatisk bliver klassificeret korrekt. Benyttet sammen med de andre moduler ovenfor vil du opleve, at M-Files automatisk foreslår så godt som alle relevante metadata på ny dokumenter, så du behøver blot at tjekke forslagene og klikke OK.
Smart Classifier kræver et tillægsabonnement.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.

 

×

Smart Subjects

Modulet sammenholder dokumenter med lister med særligt udvalgte emneord og foreslår automatisk relevante emner. Listerne indeholder mere end 200.000 emner, desværre dog indtil videre kun på engelsk og finsk. Det gavner kun, hvis du har mange dokumenter på et af disse sprog.
Det er valgfrit om man vil aktivere modulet. Det er med i prisen for M-Files Online.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.

 

×

Information Extractor

Modulet analyserer alle ny dokumenter, når du opretter dem, og kommer med forslag til relevante metadata.
Modulet kan sammenligne indholdet i dine dokumenter med allerede kendte oplysninger i M-Files databasen og foreslå f.eks. kunder og kontaktpersoner som metadata.
Modulet kan også sammenligne indholdet med faste lister eller eksterne opslagsværker. Det vil f.eks. være muligt at benytte CVR-numre i teksten som grundlag for opslag i CVR registeret og foreslå oprettelse af ny virksomheder med stamdata derfra. Vi har dog ikke en sådan integration klar på nuværende tidspunkt.
Endelig kan modulet benytte "RegEx" udtryk til at genkende f.eks. datoer og andre metadata med et kendt format.
Modulet er med i prisen for M-Files Online.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.

 

×

Repository Sensor

Modulet analyserer både eksisterende og ny dokumenter for at identificere dokumenter med særligt følsomme oplysninger og markere dem, så du nemt kan sikre dig, at de bliver håndteret på en hensigtsmæssig måde.
Man kan f.eks. lade modulet markere alle dokumenter, der indeholder CPR numre. Når det er gjort, kan du få dem vist i en samlet liste uanset hvor, dokumenterne måtte være gemt. Derefter kan du enten manuelt eller automatisk begrænse adgangen til disse dokumenter.
Modulet er med i prisen for M-Files Online.


M-Files - Intelligent datahåndtering i din virksomhed.