Bright Ideas
Karl Lausten
4026 9588
klausten@bright-ideas.dk
Bright Ideas
Mejsevej 8
DK-9600 Aars
CVR 2685 5969
 Menu
Informations­styring M-Files moduler Intelligent dokument­håndtering Refe­rencer Om os Fjern­support English Cookie
Cookies og privatliv

Intelligent dokumenthåndtering

M-Files Online ændrer måden hvorpå verden håndterer information!

M-Files Online indeholder Intelligent Metadata Layer (IML), som både tilbyder kunstig intelligens og forbindelser til dine øvrige IT systemer og data-arkiver.

Du kan tilgå, håndtere og beskytte alle dine informationer og dokumenter i ét system – uanset hvor de befinder sig. Du kan automatisere processer og skabe bedre samarbejde og produktivitet på tværs af hele din forretning.

Virksomheder har typisk flere forskellige systemer til at håndtere forskellige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i forskellige arkiver og fildelingssystemer, og en del ligger i ERP, CRM og måske ECM løsninger. Oftest fungerer systemerne hver for sig uden eller kun med en begrænset synkronisering eller samkøring af data.
M-Files Online er løsningen på dette kaos. M-Files Online er et intelligent system, som ikke bare håndterer dokumenter på tværs af disse siloer og systemer, men som også kan automatisere processerne.

M-Files Online på vej til din computer

M-Files intelligent dokumenthåndtering er nu også tilgængelig for mindre virksomheder med M-Files Online konceptet, hvor man for en overkommelig pris/bruger kan abonnere på løsningen. Dermed er kunstig intelligens og maskinlæring pludselig værktøjer, som selv små virksomheder kan få gavn af.
Vi glæder os til at vise dig hvordan!

Sådan er det skruet sammen

Eksterne forbindelser
Connectors til Sharepoint m.fl. i skyen eller lokalt.
Interne forbindelser
M-Files Intelligent Metadata Layer


Office 365 med intelligent dokumenthåndtering

Intelligent dokumenthåndtering med Office 365

Se hvordan det hjælper dig til at få styr på al information i din organisation.

M-files ændrer måden vi håndterer information

Kort introduktion til intelligent dokumenthåndtering på dansk

 

 


M-Files Authorized Reseller

Nyheder

M-Files for Teams

Hent brochuren

M-Files for Teams

M-Files for Office 365

Hent brochuren

M-Files for Office 365

Tilmeld dig vort
nyhedsbrev

Bright Ideas på sociale medier

LinkedIn
Facebook
×

Eksterne datalagre

M-Files og deres partnere tilbyder en række connectors til forskellige eksterne datalagre som SharePoint (Online eller på egen server), Google Drive, OneDrive, OpenText, Documentum, Amazon S3 og diverse databaser via MFSQL Connector.
Se kataloget.
Flere er under udvikling og kommer snart på listen.

Connectorerne giver brugerne en sikret adgang til indholdet gennem M-Files uanset om de er på kontoret eller på farten. Indholdet bliver indekseret, så søgefunktionerne i M-Files virker også på dette indhold. Der kan tilføjes metadata og workflows mv. fuldstændigt som om indholdet lå direkte i M-Files.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.

 

×

Forbindelse til netværksdrev

M-Files Online indeholder en connector til netværksdrev på det lokalnet, hvor også M-Files serveren er installeret. Det giver brugerne en sikret adgang til netværksdrevet gennem M-Files uanset om de er på kontoret eller på farten. Indholdet bliver indekseret, så søgefunktionerne i M-Files virker også på dette indhold. Der kan tilføjes metadata og workflows mv. fuldstændigt som om indholdet lå direkte i M-Files.
Adgangsbegrænsninger fra Windows respekteres i M-Files.
Hvis M-Files server og netværksfolder er på hver sit netværk, skal der installeres en Ground Link Proxy på en server i det netværk, hvor folderen befinder sig. Derfra etableres så en sikker forbindelse via HTTPS til M-Files serveren.
Der er visse begræsninger, hvis netværksdrevet ligger på en server, der også fungerer som Domain Controller.
Løsningen fungerer ikke på NAS-drev, hvor rettighederne ikke styres af Windows eller en LDAP server.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.

 

×

Discovery

Modulet omfatter maskinlæring baseret både på dine eksisterende dokumenter og på observation af de ny dokumenter, du opretter efter igangsætning. Modulet bliver hurtigt i stand til automatisk at klassificere dine dokumenter, så fakturaer, kontrakter og lignende automatisk bliver klassificeret korrekt.
Klassificeringen arbejder sammen med Information Extractor. Dermed kan M-Files automatisk tilføje relevante metadata på ny dokumenter, og evt. føre dokumentet direkte ind i et WorkFlow med manuel eller automatisk viderebehandling.
Du kan automatisere håndteringen af mange forskellige dokumentklasser med et enkelt værktøj.
Discovery er med i prisen for M-Files Online i Professional og Enterprise udgaverne.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.

 

×

Image Analysis

Modulet analyserer dine billedfiler og tilbyder at kategorisere billedet og tilføje diverse metadata. Modulet kan også bruge optisk karakter-genkendelse (OCR) og stille den genkendte tekst til rådighed som metadata.
Modulet trækker på en service fra Microsoft og kræver derfor særskilt abonnement på Microsoft Computer Vision API.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.

 

×

Information Extractor

Modulet analyserer alle ny dokumenter, når du opretter dem, og kommer med forslag til relevante metadata.
Modulet kan sammenligne indholdet i dine dokumenter med allerede kendte oplysninger i M-Files databasen og foreslå f.eks. kunder og kontaktpersoner som metadata.
Modulet kan også sammenligne indholdet med faste lister eller eksterne opslagsværker. Det vil f.eks. være muligt at benytte CVR-numre i teksten som grundlag for opslag i CVR registeret og foreslå oprettelse af ny virksomheder med stamdata derfra. Vi har dog ikke en sådan integration klar på nuværende tidspunkt.
Endelig kan modulet benytte "RegEx" udtryk til at genkende f.eks. datoer og andre metadata med et kendt format.
Information Extractor er med i prisen for M-Files Online.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.

 

×

Smart Metadata

Modulet fjerner både gætværk og arbejde fra metadata-konceptet. Ved at analysere, hvordan brugere tilføjer metadata, lærer Smart Metadata automatisk at aflæse oplysningerne i dine dokumenter. Modulet vil automatisk finde vigtige datoer, organisationer og personnavne.

M-Files Smart Metadata bruger maskinlæring til automatisk at lære at udtrække metadata. Det foregår usynligt bag facaden, og jo mere, du bruger det, jo smartere bliver det.

Det er skønt at have metadata på dine dokumenter, men det tager tid at gøre det rigtigt. Smart Metadata gør det for dig på få sekunder.

Akuratesse i metadata er afgørende for dine forretningskritiske arbejdsprocesser. Smart Metadata henter oplysningerne direkte fra dokumenterne og eleminerer derved menneskelige fejl.

M-Files Knowledge Graph arbejder i baggrunden og understøtter funktioner som Smart Metadata. Som en grundsten i M-Files Cloud tilføjer det kunstig intelligens i alle dele af produktet.
Smart Metadata er med i prisen for M-Files Online i Professional og Enterprise udgaverne.


M-Files - Intelligent dokumenthåndtering i din virksomhed.