Bright Ideas
Karl Lausten
9862 2837
klausten@bright-ideas.dk
Bright Ideas
Mejsevej 8
DK-9600 Aars
CVR 2685 5969
 Menu
Start­side M-Files moduler Intelligent dokument­håndtering Refe­rencer Om os Fjern­support English Cookie
Cookies og privatliv

Intelligent dokumenthåndtering

M-Files Online ændrer måden hvorpå verden håndterer information!

M-Files Online indeholder Intelligent Metadata Layer (IML), som både tilbyder kunstig intelligens og forbindelser til dine øvrige IT systemer og data-arkiver.

Du kan tilgå, håndtere og beskytte alle dine informationer og dokumenter i ét system – uanset hvor de befinder sig. Du kan automatisere processer og skabe bedre samarbejde og produktivitet på tværs af hele din forretning.

Virksomheder har typisk flere forskellige systemer til at håndtere forskellige opgaver og processer. Dokumenter og anden information ligger spredt i forskellige arkiver og fildelingssystemer, og en del ligger i ERP, CRM og måske ECM løsninger. Oftest fungerer systemerne hver for sig uden eller kun med en begrænset synkronisering eller samkøring af data.
M-Files Online er løsningen på dette kaos. M-Files Online er et intelligent system, som ikke bare håndterer dokumenter på tværs af disse siloer og systemer, men som også kan automatisere processerne.

M-Files Online på vej til din computer

M-Files intelligent dokumenthåndtering er nu også tilgængelig for mindre virksomheder med det ny M-Files Online koncept, hvor man for en overkommelig pris/bruger kan abonnere på løsningen. Dermed er kunstig intelligens og maskinlæring pludselig værktøjer, som selv små virksomheder kan få gavn af. M-Files Online giver dig mulighed for automatisk at gennemsøge store mængder af dokumenter og anden information for at finde dokumenter med vigtige oplysninger.
Vi glæder os til at vise dig hvordan!
M-Files Connectors

 

 


M-Files Authorized Reseller

Nyheder

Tilmeld dig vort
nyhedsbrev


M-Files Online brochure

Bright Ideas på sociale medier

LinkedIn
Google+
Facebook
×

M-Files intelligent dokumenthåndtering

M-Files intelligent dokumenthåndtering