Bright Ideas
Bright Ideas
Karl Lausten
4026 9588
klausten@bright-ideas.dk
Bright Ideas
Mejsevej 8
DK-9600 Aars
CVR 2685 5969
 Menu
Informations­styring M-Files moduler M-Files Ment Intelligent dokument­håndtering Refe­rencer Om os Fjern­support English Cookie
Cookies og privatliv

Fjernsupport - sådan gør du

Vi tilbyder en sikker opkobling til din computer via internettet med TeamViewer, så vi kan yde fjernsupport her og nu.
Forbindelsen er kun mulig når du har startet TeamViewer programmet på din computer og oplyst en kode per telefon eller givet tilladelse på din skærm.
Når du lukker programmet, er det ikke længere muligt for os eller andre at få kontakt til din computer, så du kan være helt tryg ved metoden.
For opkobling skal du gøre følgende:

 1. Downloade TeamViewer
TeamViewer Windows/Mac/Linux

Henter nyeste version direkte fra TeamViewer.com

 

 1. Kør programmet.

  Hvis du har downloaded den ny
  Bright-Ideas TeamViewer
  går forbindelsen direkte til os.
  Så skal du bare give tilladelse
  på din skærm, når vi melder klar jf.
  billedet nedenfor.
  Vær opmærksom på, at
  Tilladelses-billedet kan putte sig
  bag andre billeder på din skærm.
  Du kan bruge [Alt]-[Tab] tastekombinationen
  til at bladre mellem åbne skærmbilleder.
Ny TeamViewer QuickSupport

Accepter opkobling med TeamViewer QuickSupport

 1. Med standard TeamViewer:
  oplys din ID og koden pr telefon.
TeamViewer QuickSupport

Gem TeamViewer til fremtidigt brug

Når du henter TeamViewer første gang, bliver filen typisk gemt på din computer under Overførsler, Downloads eller tilsvarende afhængigt at indstillingerne på computeren. Du kan flytte filen til en mere permanent placering f.eks. i en folder under Dokumenter. Derefter kan du højreklikke på filen og benytte "Opret genvej". Genvejen bliver i første omgang placeret i samme folder, men du kan flytte den til Skrivebordet eller et passende sted i dit menu-system, så du har nemt ved at genbruge opkoblingen. Vær dog opmærksom på, at TeamViewer kommer med nye versioner med mellemrum. Vi lægger typisk en ny version på vores hjemmeside hvert andet år lidt afhængigt af, hvad der kommer af ny funktionalitet. Du kan fortsat benytte de gamle filer, men der er som regel fordele ved at opdatere til nyeste version. Derfor anbefaler vi, at du kun gemmer TeamViewer-filen hvis du forventer at skulle bruge vores hjælp flere gange - typisk i den første periode efter ibrugtagningen.

 

 

 

 


M-Files Authorized Reseller

M-Files Ment Authorized Reseller

Certified Solution Engineer

Certified Solution Architect

Bright Ideas på sociale medier
LinkedIn
Facebook
×

Lidt mere om TeamViewer

Lidt mere om TeamViewer

TeamViewer er et anerkendt og meget udbredt program til brug for fjernsupport mv.
Programmet blev udviklet i Tyskland i 2005 og har siden bredt sig over hele verden. Der er over 1,5 milliarder enheder, som på et tidspunkt har benyttet TeamViewer. Hver dag kommer ca 750.000 nye enheder til. Virksomheden har mere end 700 ansatte til at videreudvikle og supportere programmet. Derfor kan du også være helt tryg ved at bruge løsningen.
Vi betaler en licens for at bruge programmet erhvervsmæssigt til at supportere vore kunder. Hvis du blot skal modtage support, er det gratis for dig at benytte programmet. Du kan med god samvittighed tage imod hjælpen.
Programmet virker ved at overføre dit skærmbillede til vores skærm, og ved at give os adgang til at fjernbetjene din mus og dit tastatur. Derfor kan vi kigge på skærmen sammen, og du kan fortælle og vise os nøjagtigt hvordan du oplever problemet, ligesom vi kan vise dig, hvordan du løser det selv næste gang, eller vi kan løse det for dig, mens du bare kigger på. Så snart, vi er færdige, afbryder vi forbindelsen. Derefter har vi ikke længere adgang til din computer, og du kan trygt arbejde videre med det, du nu har sat dig for.

Læs mere på TeamViewers hjemmeside.